top of page
Etsi
  • Writer's pictureGSW

Messut Halloween-viikonloppuna 6.-7.11.2021

Gold, Silver & Watch -messut ovat pyhäinmiestenpäivänä joka on myös Ruotsalaisuuden päivä ja Halloween. Tämän vuoksi messuilla on näkyvissä Halloween-teema.

Tärkeintä nyt kuitenkin on että saadaan järjestettyä messut koska niin pitkään aikaan ei ole tapahtunut mitään ja kaikki ovat olleet jonkinlaisessa korona-eristyksessä.


Messujärjestäjä pitää tärkeänä että vihdoin pääsemme tapaamaan toisiamme ja hieman tuulettumaan. Tämä tietysti toteutetaan turvallisesti sääntöjen ja ohjeiden mukaan. Messualueella on tarjolla maskeja ja käsidesiä sekä suosittelemme pitämään tarvittavia turvaetäisyyksiä. Pyrimme välttämään kättelyitä ja halauksia ja vielä nämä messut mennään "kyynärpää" -tervehdyksillä.

Illan juhlatilaisuudessa noudatetaan myös varovaisuutta ja pyritään juomaan vain omista laseista ja hitaat tanssitaan vain tutun partnerin kanssa ;=)


Sisäänkirjaantuminen tapahtuu Google Formin kautta: https://forms.gle/D9riZfMZNMfBNCSx7

jolla saadaan kaikkien messualueelle tulevien tiedot turvallisuuden vuoksi talteen. Muuten messuilla on edellisvuosien tapaan nimelliset kaulanauhaliput jokta voidaan itse printata ennen messuille tuloa.

Sisään tullessa tarkistetaan että on sisäänkirjaantunut Google Formin kautta.


Näin saamme turvalliset ja upeat messut aikaiseksi.

Nyt toivommekin että kaikki asiakkaat saapuvat messuille sankoin joukoin ja saamme hienot 2021 korumessut aikaiseksi.74 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page